top of page
IMGP3002(1)_edited.jpg

Wie ben ik

Ik ben Jolanda Jacobs en ik geef al een heel aantal jaren yogales in Tiel in de Betuwe. Dat doe ik met enorm veel passie en plezier. Door alle mooie opleidingen die ik heb gevolgd, alle lessen die ik heb mogen geven en vooral door alle warmte, waardering en positieve energie die ik daarvan heb ontvangen, ben ik een Amazing-rijk dankbaar, energiek, nieuwsgierig en blij mens geworden.

Welkom bij Amazing Yoga in Tiel.

Ben je op zoek naar fijne yogalessen, yoga workshops of personal yoga trainingen in de Betuwe? Lessen met veel aandacht voor jouw mogelijkheden? In een prettige omgeving?

 

Schrijf je dan in bij Amazing Yoga in Tiel.

De Amazing Yoga studio is gevestigd bij

ITCCA Tiel (Tai Chi Studio)

Jan D. van Leeuwenstraat 15 E

4001 XE Tiel.


Wil je eerst meer informatie vul dan het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Ik ben natuurlijk ook per telefoon of email bereikbaar: jolanda@amazingyoga.nl, tel nr. 0653718604.

Van powerflow yoga tot stoelyoga

Mijn lessen zijn de ene keer als een “dans”, krachtig en harmonieus. De andere keer als een mooie melodie op zoek naar de diepere lagen en rust in jezelf. Altijd met aandacht voor jou en jouw mogelijkheden. Want yoga is voor iedereen: jong en oud, lenig of niet.

Daarom geef ik bij Amazing Yoga verschillende soorten lessen: van krachtige powerflow yoga en easy flow yoga tot gentle yoga, yinyoga, aerial yoga, restorative of herstellende yoga en stoelyoga. Ik organiseer ook verdiepende workshops en geef personal yoga trainingen.

 

Over het effect van yoga zijn al boeken vol geschreven, maar de beste manier om yoga te ontdekken is om yoga te ervaren. Kijk op het lesrooster of boek een proefles. Geloof me: yoga is amazing.

Jolanda Jacobs heeft altijd oog voor iedereen. Is betrokken, geeft heerlijke lessen en als er
aanpassingen nodig zijn schudt ze die zo uit haar mouw. Met 20 weken zwanger doe ik nog mee aan powerlessen dankzij haar persoonlijke benadering. Een toppertje is het!

MB

Ben al een paar jaar bij Jolanda en voel me er geweldig bij.

Ik word erg goed begeleid door Jolanda, niet alleen lichamelijk.

Ze let erg goed op je houding en vooral ook dat je niet iets doet wat niet goed voor je voelt. Ze is lief geduldig en luistert naar je als er wat is wat je kwijt wilt. Kortom een aanrader voor iedereen.

MH

Ik volg personal Yoga Training bij Jolanda. Het zijn inspirerende lessen die elke keer weer anders zijn. Jolanda zorgt er voor dat je je bijzonder comfortabel gaat voelen. Ze zoekt jou grenzen op maar gaat er niet over heen. Ze heeft een scherpe blik voor jouw mogelijkheden en beperkingen. Ik had 20 jaar eerder moeten beginnen. Ik verheug me op de volgende lessen.

RH

Fantastische vakkundige yoga docent. Ik kom er heel graag en de sfeer is zo gastvrij en vriendelijk, helemaal top! 

LH

Door Jolanda ben ik dankzij de yogalessen en haar persoonlijke aanpak uit een heel diep dal gekropen. Ik blijf haar daarvoor altijd dankbaar.

AdG

Ik vind je lessen prettig en vertrouwd. Ook fijn qua opbouw, balans tussen intensiteit en ontspanning en met veel flow. Echt een mooi geheel. Jouw yoga heeft voor mij een speels randje en daar voel ik me bij thuis.

DVB

Lieve Jolanda, dank voor je fijne lessen, je zorgzaamheid, strengheid, ondeugend zijn, je
mooie muziek en in alles fantastische begeleiding.

MJ W

Mijn Opleidingen

 • Hatha Yoga Docent opleiding (Yogapoint)

 • PowerFlow Yoga opleiding (Yogapoint)

 • Yoga Therapie (Dasra Center Tonnie Goes)

 • Yoga en Kanker (Samsara)

 • Aerial Yoga Swing Teacher Training (Yoginon en Boban)

 • Stoel Yoga (Stoelyoga Nederland)

 • Yin Yoga Teacher Training 1 en 2 (Mirjam Wagner)

 • Yin Anatomie (Jose de Groot)

 • Yin Yoga en Qi-Gong Training (Pure-energy Yoga)

 • Yoga Nidra (Dasra Center Tonnie Goes)

 • Mind Walk Trainer 

 • Yoga Nidra & rouwverwerking

bottom of page