top of page

Tarieven Amazing Yoga

Wijze van betalen yogalessen en workshops:

Inschrijven en betalen voor een yogales of workshop kan via het online reserverings- en betalingssysteem via onderstaande knop. Daar kun je, na inschrijving, ook strippenkaarten of proeflessen kopen en je les direct reserveren.

Kijk hier om je in te schrijven, en direct een les te reserveren:

Amazing Yoga Tarieven voor yogalessen:

Losse lessen en proeflessen

Strippenkaarten

Amazing Yoga werkt met strippenkaarten. Er zijn 3 strippenkaarten beschikbaar: van 5, 10  en 15 strippen. Zo kun je de keuze van je strippenkaart aanpassen aan de frequentie waarmee je de yogalessen wilt bezoeken. De strippenkaarten hebben een looptijd. Deze is zo afgestemd dat je ruimschoots binnen de looptijd de strippenkaart op kunt maken en af en toe ook nog eens les uit kunt vallen. De looptijd verlengen kan alleen in overleg bij bijzondere omstandigheden als langdurige ziekte. 

Voor de Aerial Yoga lessen is een aparte strippenkaart beschikbaar. Vanwege de standaard kleine groepen van maximaal 5 personen is deze bijzondere vorm van yoga iets hoger geprijsd.

Strippen worden bijgehouden in het aanmelding- en reserveringssysteem.

Info en voorwaarden:

- Je kunt ieder moment met lessen beginnen.

- Je schrijft je altijd in voor een les bij voorkeur via het online boekingssysteem.

- Kosteloos annuleren van yogalessen kan tot 16 uur voor het begin van de les.

Amazing Yoga Personal Trainingen

Personal Yoga Trainingen zijn er voor als je het gewoon fijn vindt om alleen of met zijn tweetjes les te krijgen of voor wanneer je fysiek, mentaal of emotioneel even wat meer nodig hebt.

Personal Trainingen worden altijd in persoonlijk overleg afgesproken en niet via het online boekingssysteem. Bel me voor informatie en overleg of vul het contactformulier in. Tel. Jolanda 0653 718 604, jolanda@amazingyoga.nl

De 5 rittenkaart personal of duo yoga training is 3 maanden geldig.
De 10 rittenkaart personal of duo yoga training is 4 maanden geldig.

Amazing Yoga Workshops

Wijze van betalen workshops


Ook voor een workshop kan online worden ingeschreven en betaald. Je kunt het bedrag ook zelf overmaken onder vermelding van je naam en de workshopdatum.

Je plaatsje is gegarandeerd na betaling.

Annulering workshop

Je kunt de workshop tot 10 dagen voor aanvang kosteloos annuleren. Het volledige bedrag wordt dan teruggestort. Tot 3 dagen voor aanvang ontvang je de helft terug. Bij annulering van een workshop 24 uur van te voren wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Betalingsgegevens

Banknummer: NL 64 RABO 0332 6467 26

Ten name van:   Amazing Yoga

Onder vermelding van: Je naam en datum van de workshop

 

Bel Jolanda 06-53718604 of mail jolanda@amazingyoga.nl voor aanvullende informatie of hulp bij het boeken of inschrijven.

tarieven yogalessen
tarieven personal training
tarieven workshops
bottom of page