top of page

Amazing Yoga lessen boeken: hoe werkt het?

Mijn lessen of workshops boeken is heel eenvoudig. Een strippenkaart kopen waar dan automatisch genoten lessen op geboekt worden eveneens. Ik werk met het boekingssysteem Momoyoga, speciaal ontwikkeld voor yogastudio’s. Door op een van de knoppen < BOEK EEN LES > op deze website te klikken kom je vanzelf in het boekingsprogramma Momoyoga. 

Je kunt ook rechtstreeks naar het online boekingsprogramma www.momoyoga.nl/amazingyoga.

Er zijn apps voor de smartphone downloadbaar. 

Eerst registreren: 

Om een les te kunnen boeken is het noodzakelijk jezelf eerst te registreren op momoyoga. Dat kan op de volgende link: www.momoyoga.nl/amazingyoga/inschrijven.

Er word je gevraagd gegevens in te vullen. Daarna ontvang je een email naar het opgegeven emailadres (niet ontvangen? Kijk in je spambox!). Via de link in de email kun je je inschrijving bevestigen en een wachtwoord aanmaken. Vergeet je wachtwoord niet!

Nu ben je geregistreerd en kun je lessen boeken en een lestegoed, workshop of strippenkaart kopen.

Een les of workshop boeken:

Ga naar www.momoyoga.nl/amazingyoga, en log in met je emailadres en wachtwoord. Ga naar de week en de de les of workshop die je boeken wilt, klik op < BOEK NU >, en bevestig. Heb je nog geen les of strippenkaart gekocht wordt je nu gevraagd een les of strippenkaart te kopen. Kies een van de gegeven opties. Je wordt 2 x gevraagd om je aankoop te bevestigen. Nu kun je via Ideal eenvoudig betalen. Vervolgens klik je op <naar het lesrooster> en je les is geboekt en betaald.

Heb je een strippenkaart gekocht, kun je direct of op een later moment meerdere lessen boeken. Deze zullen automatisch van de strippenkaart afgeboekt worden. Mocht je 6 uur voor lesaanvang annuleren door naar de les te gaan en je uit te schrijven, wordt het lestegoed automatisch weer opgeboekt. Je krijgt altijd een bevestiging van je betaling en je geboekte les. 24 uur voor lesaanvang krijg je een herinnering van de les per mail.

Een strippenkaart voor een personal of duo yoga training kopen:

Personal trainingen worden nooit rechtstreeks in het online boekingssysteem ingeboekt. Dit gaat altijd in overleg. De afgesproken lessen boek ik in. Ben je geïnteresseerd in personal yoga trainingen neem dan altijd eerst contact met me op. 

Kom je al regelmatig naar een personal training is het zeker mogelijk via momoyoga een strippenkaart te kopen. De genoten lessen zullen dan automatisch van deze strippenkaart afgeboekt worden. Ga naar www.momoyoga.nl/amazingyoga, log in en ga naar < mijn lesrooster >. Klik op < abonnement of strippenkaart aankopen >. Kies één van de opties PERSONAL YOGA TRAINING of DOU YOGA TRAINING rittenkaarten (5 of 10 rittenkaart). Bevestig en betaal via Ideal.

Download de APP voor je smartphone:

Het is mogelijk om een app te downloaden voor je smartphone. Zo kun je altijd waar je ook bent je lessen boeken. Lessen boeken kan, vermits er plaats is, tot kort voor aanvang van de les.

Er is een app voor IPhone en voor Android smartphones.

 

Download link voor IPhone in de Apple app store:

https://itunes.apple.com/nl/app/momoyoga/id1233882505?mt=8 

Download link voor Android in de google play store:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.momostudio.momoyoga

Download de app, log in met je gegevens en je hebt altijd toegang tot je lesrooster.

Op de website van www.momoyoga.nl vind je ook de downloadlinks helemaal onder in de footer onder <Product>.

Hopelijk tot ziens in een van mijn lessen of workshops!!

 

Lieve groet

 

Jolanda

bottom of page