top of page
  • Foto van schrijveramazingyogastudio

2019, een nieuw jaar, een nieuwe start

Bijgewerkt op: 12 jan. 2019

Hoe mooi kan het leven zijn. Je hart, passie en intuïtie kunnen volgen en je persoonlijke ambities waar maken? Ook wanneer je niet meer piepjong bent. Wat een rijkdom!Eerst had ik het idee om het allemaal heel eenvoudig en heel klein te houden. Geen website, geen online boekingssysteem en zo. Maar ja, ik kan de dingen niet half doen. Daar ben ik niet zo goed in…..

Bovendien kreeg ik de volle support van mijn lieve man Peter, zonder hem was dit ook allemaal niet in zo’n korte tijd gelukt. Dus zijn we vanaf medio december 2018 heel druk geweest met alle voorbereidingen.


Het begint met een naam verzinnen en dat werd: Amazing Yoga. Waarom Amazing Yoga? Wel ik heb aan den lijve mogen ervaren hoe bijzonder en heilzaam yoga beoefenen kan zijn. Je wordt er zo’n amazing rijker mens van.

Maar hoe kom je nu aan zo’n naam. We hadden al een heleboel namen de revue laten passeren tot ik, bij de mooie dansende boeddha die ik van mijn man gekregen heb, de kaart van mijn lieve oudste dochter weer zag staan: you’re amazing, remember that! En Amazing Yoga was geboren!


En dan: inschrijving Kamer van Koophandel, een ruimte zoeken, begrotingen (ja dat hoort er ook bij), een online boekingssysteem uitzoeken en testen, een logo laten ontwikkelen, een website laten maken en teksten schrijven, yoga materialen uitzoeken en nog veel meer. In goed 4 weken tijd is het allemaal geregeld!!

Mede dankzij mijn bijzonder talentvolle schoondochter Bogumila die mijn logo en website vorm gegeven heeft. Zo trots op!!!


Op zondag 13 januari 2019 de echte start: mijn eerste workshop in mijn eigen studio. Er zijn er nog 4 meer gepland. Elke maand een tot met mei. Wat een feest, zo’n zin in. Ik ben heel dankbaar en heel blij.


Heel spannend wordt het om te zien en te horen wat iedereen van de website vind. Maar vooral ook of er voldoende interesse voor mijn yogalessen zal zijn. Ik kan haast niet wachten om mijn eerste lessen te gaan geven!

Ik wil iedereen vanuit het diepst van mijn hart bedanken voor alle stimulans, hulp en ondersteuning bij dit mooie proces. Namasté.


Liefs Jolanda

41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page