top of page
  • Foto van schrijveramazingyogastudio

Dankbaarheid

Graag wil ik met jullie mijn dankbaarheid delen. Niet omdat ik nu eigenaar van Amazing Yoga ben, maar dankbaar vanwege de weg erheen. Dit was geen gemakkelijke weg. Ik moest hiervoor loslaten, afscheid nemen en vertrouwen hebben. Vertrouwen in me zelf. Ik moest ontvangen, wat voor mij veel moeilijker is dan geven. Het was een leerzame weg waarin ik veel liefde, vriendschap, waardering en zorgzaamheid mocht ontvangen. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik nu aan het begin sta van een prachtige mooie weg waarin ik mag geven en ontvangen.

Ik ben mezelf zeer bewust geworden dat dankbaarheid vaak verloren gaat in de haast van het dagelijkse leven. Het zijn niet de grote materiële dingen waar we dankbaar voor moeten zijn, maar in essentie gaat het juist over de mooie kleine dingen in ons zelf. Daar worden we werkelijk rijk en blij van!

Yogalessen met als thema: dankbaarheid en acceptatie.

Deze week starten de eerste vaste yogalessen bij Amazing Yoga. Maandag: Restorative- en Stoelyoga. Vrijdag: Power Vinyasa, Easy Vinyasa en Yin Yoga. Deze lessen zullen in het thema staan van dankbaarheid en acceptatie. Ook blij worden van heerlijke yogalessen? Ga naar www.amazingyoga.nl en boek een les. Er zijn nog wat plaatsjes beschikbaar.


Lieve groet, Jolanda 


66 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page