top of page
  • Foto van schrijveramazingyogastudio

DE EERSTE WORKSHOP VOORBEREID

Wat een feestje. Al mijn mooie gekochte yogamaterialen uitpakken en klaarleggen in mijn nieuwe studio. Spannend om te ervaren of dat wat ik op papier uitgezocht heb, ook in het echt mooi combineert. En dat doe het. Mooi decent, warm, natuurlijk. Dat laatste kan eigenlijk ook niet anders want ik heb alleen natuurlijke materialen gekocht. Dekens en bolsters van bio katoen, blokken van kurk, speciale studio yogamatten met een goede grip. Een prachtig geheel. Best wel trots op.

Nu alles klaargelegd voor de workshop morgenvroeg. Mooie bloemenschaal met kaars in het midden. Ik ben er helemaal klaar voor. Heb er zo geweldig zin veel zin in.

Jolanda


48 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page